Nieuwsbrief
 

17 december 2019
 
MontClair is onderdeel van de Raetsheren Groep en is gespecialiseerd in Corporate Insurance & Employee Benefits.
 
CONTACT
 
+31 (0)35 5286 120 info@montclair.nl
 
Marathon 6
1213 PK Hilversum
 
Postbus 141
1200 AC Hilversum
 
DEZE NIEUWSBRIEF DOORSTUREN?
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie of geinteresseerde van MontClair.
 
Wil u uw gegevens wijzigen of geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kan onderaan deze nieuwsbrief.

Een woord van dank!
 
Namens het hele team van MontClair willen wij u bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar en het gestelde vertrouwen in ons. Verzekeringstechnisch is 2019 een bevlogen jaar geweest: een krappe markt die werd gekenmerkt door premiestijgingen en aanscherping van voorwaarden.
 
Als onafhankelijke adviseur is het onze taak om voor u de beste afspraken te realiseren. Hier werken wij hard aan, zelfs in de laatste weken van het jaar kan het nog spannend zijn.
 
Wij kijken uit naar een verdere samenwerking met u in het nieuwe jaar en staan u graag weer bij in alle risicovolle uitdagingen die op uw pad komen.
 
Prettige feestdagen en een gezond 2020!
 
Het MontClair Team
 
Online omgeving: MijnMontClair

In 2020 gaan we onze dienstverlening digitaal uitbreiden met een online omgeving: MijnMontClair.
 
MijnMontClair is een gepersonaliseerde omgeving voor onze klanten en biedt hen de mogelijkheid om op ieder moment polisaanhangels, facturen en schades in te zien.
 
 
Is uw WHK Beschikking 2020 wel correct?

De beschikking gedifferentieerde premie werkhervattingskas (WHK) voor 2020 is eind november door de belastingdienst verzonden.
 
Wist u dat 1 op de 5 beschikkingen niet correct is? Controleer zelf uw beschikking of laat MontClair een vrijblijvende quickscan doen.
 
 
Kerncijfers 2020

Jaarlijks worden de bedragen, waarmee de pensioen- en inkomensverzekeringen worden vastgesteld, aangepast. Graag geven wij u een overzicht van de nieuwe kerncijfers voor 2020.
 
 
Tarieven MontClair 2020

Hierbij informeren wij u over de indexering van onze tarieven per 1 januari 2020, een verhoging van 2,6%, zoals vastgelegd in onze overeenkomst(en).