1 september 2020
Een nieuwe huisstijl, een frisse blik. Sinds 2016 is MontClair onderdeel van de Raetsheren Groep. We hebben al veel samen ondernomen en ontwikkeld. Tijd om ons ook qua look en feel aan te sluiten bij de groep. Een nieuwe frisse huisstijl met oranje accenten als verwijzing naar onze ‘Dutch Roots’. MontClair is gespecialiseerd makelaar in Insurance · Benefits · International. Wij wensen u veel leesplezier en staan met ons vertrouwde team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 
Geef uw werknemers meer inzicht in pensioenregelingen
Wanneer zijn uw werknemers voor het laatst geïnformeerd over hun pensioenregeling? In het kader van de zorgplicht is dit heel belangrijk. Wij kunnen u hierbij ondersteunen met onze online pensioencommunicatie module:
 
   
Verlenging van uw Brand- en Propertyverzekering
De brand- en propertymarkt is in beweging en de verharding zet zich verder door. Wij verwachten dat dit invloed zal hebben op de hoogte van de premies en verandering van eigen risico’s en voorwaarden.
 
   
MontClair Xpert Suite – Introductie digitaal platform
Als deskundig adviseur op het gebied van risicomanagement, schadeverzekeringen en employee benefits streven wij er naar om u zoveel mogelijk te ontlasten. Daarom introduceren wij in het komende jaar het digitale platform: MontClair Xpert Suite.
 
   
Bedrijfs- en Bestuurdersaansprakelijkheid
Signalen uit de markt geven aan dat AVB- en D&O/BCA verzekeraars hun portefeuille zullen gaan herbeoordelen. Verzekeraars willen weten welke invloed Covid 19 heeft gehad op uw bedrijf.
 
   
 
MontClair is onderdeel van de Raetsheren Groep en is gespecialiseerd in Corporate Insurance & Employee Benefits. U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie of geïnteresseerde van MontClair. 
 
T +31 (0)35 5286 120   E info@montclair.nl   W montclair.nl