Februari 2018
In deze nieuwsbrief 
  
 
 
 
 
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de gemeente Haarlemmermeer en bevat informatie over het project Nassaupark. 
 
De woningbouw op Nassaupark wordt ontwikkeld volgens het principe Particulier Opdrachtgeverschap: zelf uw huis (laten) bouwen op een unieke, parkachtige plek in Hoofddorp.
 
Informatie over Nassaupark:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
 
Laatste plot Nassaupark gaat in verkoop
 
Er is inmiddels al een echte wijk aan het ontstaan, en jij hebt nog een laatste mogelijkheid om ook een kavel te bemachtigen in Nassaupark. Want de kavels van de laatste plot gaan in verkoop. Van 12 maart tot en met 18 maart 2018 kun je je inschrijven voor een van de zeven kavels van plot 6. Lees meer.
 
Ondertussen op de andere plots
Inmiddels zijn alle woningen op plot 1 tot en met 4 verkocht, dus daar wordt druk gebouwd. De groei van een nieuwe wijk is altijd weer indrukwekkend: waar eerst werd gesport op honkbalvelden, staat nu een gevarieerde mix van de prachtigste woningen. Kijk voor de mooie, inspirerende beelden van het ontstaan van de nieuwe wijk op de Facebook-pagina van Nassaupark. Daar worden regelmatig foto’s gepost.
 
 
Gezondheidscentrum en school
op plot 7
 
Op plot 7 komen geen woningen. Hier worden een gezondheidscentrum en een basisschool gebouwd. Wat voor basisschool dat wordt en wanneer die wordt gebouwd, is nog niet bekend. In het gezondheidscentrum komt in ieder geval een huisarts, een tandarts, een apotheek en een praktijk voor fysiotherapie. Lees meer.
 
Ten slotte
Dit is de laatste digitale nieuwsbrief die wij verspreiden over de ontwikkelingen in Nassaupark. Wil je op de hoogte blijven van wat er in Nassaupark gebeurt, hou dan de website in de gaten, www.nassaupark.nl. Relevant nieuws wordt daar gepost.
 
Of like onze Facebook-pagina, dan blijf je ook up-to-date.
Heb je vragen, bel 0900 – 1852 of mail naar: s.azouagh@haarlemmermeer.nl