mei 2016
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de gemeente Haarlemmermeer en bevat informatie over het project Nassaupark. 
 
De woningbouw op Nassaupark wordt ontwikkeld volgens het principe Particulier Opdrachtgeverschap: zelf uw huis (laten) bouwen op een unieke, parkachtige plek in Hoofddorp.
 
Informatie over Nassaupark:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
 
23 april immens succes
 
Op zaterdag 23 april was de informatiebijeenkomst over de kavels op plot 3. Er zijn slechts twintig kavels, maar het was razend druk. Wie heeft het Gouden Ticket gewonnen? Lees meer.
 
 
8 mei start verkoop
De twintig kavels van plot 3 gaan op 8 mei in de verkoop. Om 20.00 uur ’s avonds. Zorg dat je klaar zit achter je computer. Lees meer.
 
Tip van Sabine Jonkers
Zelf een huis bouwen is geen sinecure. Sabine Jonkers, koper van een kavel op plot 1, spreekt uit eigen ervaring. Een tip voor potentiële nieuwe buren. Lees meer.
 
 
Wat als de website down gaat?
 
Er is veel belangstelling voor de kavels van plot 3. Iedereen gaat dus tegelijk inschrijven. Wat moet u doen als de website onverhoopt down gaat? Lees meer.
 
De meest gestelde vragen
Hoe loop het proces precies op 8 mei 2016? Wat is de globale planning voor Nassaupark? We hebben voor u de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. U vindt ze hier. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Vraag het ons op Facebook! Of neem contact op. Wij staan u graag te woord. Bellen kan naar 0900 – 1852, u kunt dan vragen naar projectmanager Saliha Azouagh mailen kan naar nassaupark@haarlemmermeer.nl
 

Like onze Facebook-pagina, dan blijft u helemaal up-to-date.
 
Heeft u vragen, neem dan contact op. Wij staan u graag te woord. U kunt vragen naar projectmanager Saliha Azouagh.