December 2018
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp centrum vastgesteld

 
Het college van burgemeester en wethouders heeft op 11 december 2018 het Definitief Stedenbouwkundig Ontwerp centrumgebied Badhoevedorp vastgesteld. Graag informeren we u over de besluitvorming op het DSO, geven we aan hoe het planproces er verder uit ziet en gaan we in op de wijze waarop we met de reacties zijn omgegaan. Lees verder
 
AM start bouw 150 woningen!
Dinsdag 4 december vierde AM de start bouw van de eerste 150 woningen in Park Quatrebras. Deze eerste wijk bestaat uit rij-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen die allemaal gasvrij worden gebouwd. In aanwezigheid van de toekomstige bewoners gaven wethouder Derk Reneman en Peter Heuvelink, directeur van AM Noordwest, het startsein !
 
 
Park Quatrebras voor iedereen begaanbaar

  De paden in park Quatrebras zijn geasfalteerd! De aannemer hield door eventuele vorst in december nog even een slag om de arm, maar het is toch gelukt om de paden in het park (ruim) voor de kerst te asfalteren. Het park is nu weer goed toegankelijk voor iedereen en het resultaat mag er zijn. Ook het Franse plein voor het dorpshuis krijgt al aardig vorm. Bekijk de foto’s
 
Sloop ANWB
Om plaats te maken voor de woningbouw verhuizen ANWB en dochterbedrijf Logicx per 14 januari 2019 naar een nieuwe locatie op Businesspark Osdorp. Na de verhuizing start ANWB direct met de sloop van het oude pand en het verwijderen van de parkeerplaats en verharding. De sloopwerkzaamheden zullen naar verwachting gereed zijn op 1 maart 2019. Lees meer.
 
 
Badhoevedorp in beeld 2018

 
2018 was het jaar van het grote werk: de sloop van de A9 en de viaducten in het dorp. Een aantal sportverenigingen maken sinds dit jaar actief gebruik van hun nieuwe locaties. Park Quatrebras kreeg beplanting, bruggen, bankjes en de definitieve paden, de aanleg van het Franse plein is gestart. Bijzondere momenten waren ook de eerste paal en start bouw van de woningen in Quatrebras. Bekijk het filmpje en de foto's.
 
 
 
 
Het team van de Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp wenst u