December 2016
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
A9 richting Amstelveen definitief dicht
 
Een mijlpaal binnen de omlegging van de A9: Op 17 december is de nieuwe A9 richting Amstelveen geopend. De oude A9, die door Badhoevedorp loopt, is definitief gesloten voor verkeer in de richting Amstelveen. Ook de Schipholboog, die de nieuwe A9 met de A4 richting Schiphol verbindt en de aansluiting van de A4 uit Amsterdam richting de A9 Amstelveen zijn open. Lees meer
 
Nieuwe gezichten bij gebiedsmanagement
Rik Rolleman is de nieuwe gebiedsmanager in Haarlemmermeer Noord. Op 1 december is Carlinde Adriaanse aangesteld als omgevingsmanager. Carlinde is het eerste aanspreekpunt voor alle communicatie en participatie rondom de gebiedsontwikkeling A9 in Badhoevedorp. Rik Rolleman kan zich hierdoor meer richten op zorg, welzijn en cultuur. Lees meer
 
 
Een sleutel voor Piet Bouwhuis
 
Ere wie ere toekomt. Om de opening te vieren van het eerste deel van de omgelegde A9 ontving Piet Bouwhuis op vrijdag 16 december een grote sleutel uit handen van Nancy Scheijven van Rijkswaterstaat. De Badhoevedorper heeft zich jarenlang onvermoeibaar ingezet voor de omlegging van de weg.
 
Vragen over de gebiedsontwikkeling
Tijdens de informatieavond op 15 november zijn er flink wat vragen gesteld over het groen en de andere ontwikkelingen in Badhoevedorp. Een overzicht van de gestelde vragen én antwoorden vind u op onze website. Bekijk het overzicht van de vragen en antwoorden. Op 24 november is tijdens de dorpsraadvergadering door Rijkswaterstaat en gemeente een toelichting gegeven over het groen in Badhoevedorp met als thema "groencompensatie en de hoeveelheid" Bekijk de presentatie over het groen in Badhoevedorp.
 
 
Alle medewerkers van de gebiedsontwikkeling Badhoevedorp wensen u hele fijne feestdagen en een geruisloos 2017