September 2017
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Informatiemarkt Badhoevedorp

 
Op zaterdag 30 september organiseert de gemeente een informatiemarkt waar alles is te vinden over de gebiedsontwikkeling en de sloop van de A9 en daarnaast over wonen, sport, zorg, welzijn, werk en  vrijwilligerswerk in Badhoevedorp. Lees meer
 
Kom je zaterdag 30 september ook langs in het dorpshuis?
Van 12.00-16.00 uur is er veel te doen voor kinderen: springkussen, schmink, glittertattoos, knutselen, ballonnenartiest en je kunt een bezoekje brengen aan de kinderboerderij.
 
Woningontwerpen Park Quatrebras
De eerste woningen in Park Quatrebras gaan binnenkort in de verkoop. AM en Bohemen presenteren op de informatiemarkt van 30 september het voorlopig ontwerp. Meer informatie wordt via de website en nieuwsbrief van AM/Bohemen bekendgemaakt. Meer informatie
 
 
Nieuwe vorm van participatie

  Bijna een kwart van Badhoevedorp gaat op de schop. De plannen gaan aan geen enkele bewoner ongemerkt voorbij. De gemeente wil daarom alle betrokken de kans geven om mee te praten en mee te denken. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze website of kom naar de informatiemarkt op 30 september.
 
Werkzaamheden A9 22 - 25 september
Van vrijdag 22 september 23.00 uur tot maandag 25 september 05.00 uur werkt Rijkswaterstaat aan de weg tussen de ringvaart en het knooppunt Badhoevedorp.
Het gaat voornamelijk om asfalteerwerkzaamheden. Meer informatie
 
 
2 oktober vleermuizenexcursie

 
Gaat u ook mee op vleermuizenexcursie? Op maandagavond 2 oktober gaan we op zoek naar vleermuizen die zich schuilhouden in het Wandelbos. Meer informatie en aanmelden
 
Aanleg waterpartij Park Quatrebras
De aanleg van de waterpartij in Park Quatrebras is gestart. Deze waterpartij is onderdeel van het toekomstige Lint. Als de waterpartij klaar is volgt de verdere aanleg van het park. Als het meezit kunnen gebruikers al voor komende winter een rondje om de vijver lopen.  
 
Aanleg sportvelden

 
Er wordt hard gewerkt aan de sportvoorzieningen in Badhoevedorp. De Korfbal- en Pétanquevelden in Park Quatrebras én de atletiekbaan in Sportpark De Veldpost worden aangelegd. In oktober wordt gestart met de bouw van de clubgebouwen!