November 2017
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Nieuwbouw Park Quatrebras
De verkoop van de eerste fase van de woningen in Park Quatrebras is gestart. In het eerste deelplan komen zo’n 180 woningen. De ontwikkelaars van de in totaal 550 woningen in deze nieuwe wijk zijn AM en Bohemen. Het streven is om in 2018 te starten met de bouw van de woningen. Lees meer
 
25 november informatiemiddag Bohemen

 
Zaterdag 25 november houdt ontwikkelaar Bohemen een informatiemiddag voor 28 woningen in Park Quatrebras. Van 12:00 -16:00 uur kunt u in gesprek met de woonadviseurs en architecten.  Informatie over de woonconcepten vindt u op de website www.Bohemen.nl
 
Pre-sale AM
Binnenkort begint AM met de pre-sale van 150 woningen in Park Quatrebras. Bij deze pre-sale worden de woningtypes en richtprijzen gepresenteerd. Informatie volgt via de website WijBadhoevedorp.nl. U kunt zich via deze website ook inschrijven voor de nieuwsbrief van de ontwikkelaars.
 

 
Opening S106 Lijnden uitgesteld

  De opening van de S106, die gepland stond op 24 november, is vanwege het slechte weer uitgesteld. Zodra het weer het toelaat wordt de weg geasfalteerd en kunnen automobilisten vanaf de A9 rechtstreeks naar Amsterdam én Lijnden rijden. Lees meer
 
Park Quatrebras krijgt vorm
In Park Quatrebras zijn bergen werk verzet. Er is een nieuwe waterpartij gegraven, vissen zijn overgezet, er is water gedempt, de brug heeft een nieuwe plek gekregen en de bouw van het clubhuis voor Sporting Badhoevedorp schiet ook al lekker op. Bekijk de beelden.
 
 
Video: Achter de schermen van de oude A9

 
Wat gebeurt er toch allemaal bij de oude A9? Dat wilden we zelf ook weleens zien. Op 8 november namen we een kijkje achter de schermen en maakten voor u een video. Deze is via onze Facebookpagina te bekijken.
 
Brandweerkazerne blijft op zijn plek
De brandweerkazerne in Badhoevedorp gaat niet verhuizen. Op de plek waar de brandweer gevestigd is zouden woningen komen. De Veiligheidsregio Kennemerland en de gemeente hebben onderzoek gedaan naar alternatieve locaties voor de brandweerkazerne. Lees meer
 
 
Platform Dorp

 
Het Platform Dorp is hét platform voor Badhoevedorpers als het gaat om het raadplegen van het dorp of specifieke groepen over dorpsbrede thema’s die in Badhoevedorp spelen, zoals bijvoorbeeld de verkeersinfrastructuur, sociale woningbouw en duurzaamheid. Meer informatie.
 
16 december informatiemarkt
Hoe gaan de nieuwe woningen eruit zien? Hoe staat het met de sloop van de A9? Hoe is het met de plannen voor het centrum?
Op 16 december kunt u over deze onderwerpen terecht op onze informatiemarkt in het dorpshuis.
Wij staan van 13.00 – 16.00 voor u klaar!