Januari 2016
Uitnodiging
 
Informatiemarkt Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp
 
16 januari 13:00 -16:00
 
Dorpshuis
Snelliuslaan 35
1171 CZ Badhoevedorp
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
 
Informatiemarkt 16 januari 2016
Aanstaande zaterdag is de informatiemarkt Gebiedsontwikkeling Badhoevedorp.
Tijdens deze jaarlijkse informatiemarkt kunt u een kijkje nemen bij de toekomstige ontwikkelingen van bijvoorbeeld De Veldpost, het voorzieningengebied, Quatrebras en park Quatrebras. Naast het projectteam gebiedsontwikkeling Badhoevedorp zijn ook de Dorpsraad Badhoevedorp, Stadsregio Amsterdam, ontwikkelaars AM en Bohemen en Rijkwaterstaat aanwezig. 

De informatiemarkt is van 13.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuis aan de Snelliuslaan 35
 
Bij Rijkswaterstaat kunt u deze middag terecht voor vragen over de omlegging van de A9 of voor een van de drie rondleidingen. De rondleidingen starten om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Mocht u zich niet via de mail hebben aangemeld dan kunt u zaterdag op de informatiemarkt informeren of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Dit kan ongeveer 10 minuten voor aanvang van de rondleiding bij de medewerkers van RWS.   
 
Volg de ontwikkelingen in Badhoevedorp op social media via www.facebook.com/badhoevedorpinontwikkeling  of via www.twitter.com/BadhoevedorpA9 

Lees meer