Nieuwsbrief Badhoevedorp
 
 
Informatiemarkt gebiedsontwikkeling Badhoevedorp 
 
Komt u ook naar de informatiemarkt op zaterdag 16 december? Van 13:00 tot 16:00 uur krijgt u in Het Dorpshuis informatie over de gebiedsontwikkeling in Badhoevedorp. Het jaaroverzicht van 2017 en de planning van 2018 worden gepresenteerd. Onder andere de werkzaamheden in het Centrum, Lijndenhof – Groene singel, Park de Veldpost en Sportpark de Veldpost, Park Quatrebras, Het Lint, participatie Badhoevedorp, Sloop A9, tijdelijk gebruik oude A9, woningontwerpen Park Quatrebras (AM en Bohemen) worden uitgelicht.
 
Rondleidingen
Diverse rondleidingen staan zaterdag gepland. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunt u van 13:30 uur tot 14.00 uur samen met de projectmanager een wandeling maken door Park Quatrebras en het voorzieningengebied. Daarnaast kunt met een busje een bezoek brengen aan de sloop van de A9. U kunt u hiervoor aanmelden via badhoevedorp@haarlemmermeer.nl o.v.v. naam, telefoonnummer, aantal personen en tijdstip (13:00 uur of 15:00 uur). Het busje van 14:00 uur zit inmiddels vol.
 
Activiteiten voor kinderen
Er zijn leuke knutselactiviteiten. Kinderen kunnen een eigen kerststukje maken of een kerstman, kleurplaat of masker versieren.  
 
Waar en wanneer?
•Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 Badhoevedorp
•Zaterdag 16 december 2017
•13:00 – 16.00 uur
 
 Colofon 
 
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
Aanmelden/Afmelden voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.