Maart 2017
 
 
Partners
 
 
 
 
  
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Uitnodiging sluiting oude A9: laatste busrit
 
Op maandag 10 april wordt het nieuwe traject van de A9 officieel geopend. Wat een mijlpaal! En vanaf vrijdagavond 7 april is de oude A9 gesloten. Dat willen we graag vieren samen met Badhoevedorpers.
 
Daarom nodigen we u graag uit om als aller-, allerlaatste over de A9 te rijden. Met een bus vol Badhoevedorpers rijden we als laatste voertuigen over de A9. Rijdt u mee?

Rond 23.20 uur vertrekken we naar de oprit van de A9. Daar worden blikken vastgemaakt aan de bus en rijden we met veel lawaai van toeters en blikken als laatste over de A9. Tot slot worden de blikken weer verwijderd en rijdt de bus in alle rust terug naar de opstapplaats.
 
Wanneer: vrijdag 7 april
Hoe laat: 23.00 uur verzamelen, einde om 23.45-24.00 uur
Waar: AH Badhoevedorp, Zeemanlaan 2 (centrum)
 
U kunt zich aanmelden voor de laatste busrit door een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer naar badhoevedorp@haarlemmermeer.nl, onder vermelding van ‘Busrit 7 april’. U mag iemand meenemen, meld deze persoon dan direct aan in de e-mail. Er is beperkt plaats; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 
Graag tot dan!