Juli 2018
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Verkoop woningen AM gestart!
Park Quatrebras is het eerste nieuwbouwproject in Badhoevedorp sinds de omlegging van de A9. Na ontwikkelaar Bohemen is nu ook AM gestart met de verkoop van hun eerste woningen in Park Quatrebras. De inschrijftermijn voor de eerste 150 woningen van AM eindigt maandag 23 juli om 12.00 uur. Donderdag 19 juli is een Meet & Greet in het dorpshuis van 17:00 - 19:00 uur. Lees meer.
 
 
Werkzaamheden omgeving Bloemenbuurt

 
De komende jaren vinden er veel ontwikkelingen plaats in Badhoevedorp op het gebied van wonen, groen, water, fietspaden, wegen, sport en andere voorzieningen. Wij begrijpen dat het werken hieraan voor de huidige bewoners ook overlast geeft. Wat kunnen de bewoners in de omgeving van Park Quatrebras de komende tijd allemaal verwachten? Dat leest u hier.
 
Stedenbouwkundig Ontwerp centrumgebied
Het concept van het definitief Stedenbouwkundig Ontwerp voor het centrumgebied Badhoevedorp is bijna klaar. Iedereen krijgt de kans om een reactie op het ontwerp te geven. De inspraakperiode is van 20 augustus tot en met 23 september. Het plan zal online en op een aantal locaties in te zien zijn. Dat is in het dorpshuis, het servicecentrum in Halfweg en het raadhuis in Hoofddorp. Meer informatie leest u vanaf 20 augustus op onze website.
 
 
Sloop Sloterweg viaduct

 
Het slopen van de viaducten in Badhoevedorp schiet lekker op. Woensdag 4 juli is de Pa Verkuijllaan weer opengegaan voor verkeer. Nu is het de beurt aan het Sloterweg viaduct. Maandag 9 juli is aannemer CBB daar met de voorbereidende werkzaamheden gestart en als de werkzaamheden net zo voorspoedig verlopen als bij de andere viaducten in het dorp dan kunnen we binnenkort genieten van een heel ander centrum. Lees meer over de werkzaamheden.
 
Informatiemarkt 15 september!
Zet het alvast in de agenda: de informatiemarkt Badhoevedorp is dit najaar op zaterdagmiddag 15 september! Tijdens de informatiemarkt van 13.00 tot 16.00 uur wordt in het dorpshuis aan de Snelliuslaan meer verteld over het nieuwe centrum en het tijdelijk gebruik van de oude A9. U kunt bijpraten met het projectteam en de animatie van het "nieuwe" Badhoevedorp bekijken! Lees meer.
 
 
Facebook
 
 
 
 
 
Waar je vroeger vanuit Amsterdam via de A9 afdraaide richting (of door) Badhoevedorp komt nu een enorm gras- en bloemenveld. Deze foto is genomen vanaf de plek waar het viaduct over de Plesmanlaan stond. Even een (tropisch) regenbuitje zou wel helpen! Foto: Henk Roolvink.