Oktober 2017
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Superblij met start nieuwbouw Sporting Badhoevedorp

 
Het is zover: de eerste paal ging deze week de grond in voor het nieuwe gebouw van de pétanque- en korfbalvereniging in park Quatrebras. De fusie is een feit, de clubs gaan verder onder de naam Sporting Badhoevedorp. Lees meer.
 
Proosten op Badhoevedorp
"Dank, dank, dank!" Met die woorden hief wethouder Derk Reneman het glas met Badhoevedorpers die de afgelopen jaren hebben meegedacht en –gepraat over de omlegging van de A9 en de toekomst van het dorp. Lees meer.
 
 
Informatiemarkt druk bezocht

  De informatiemarkt in het dorpshuis op 30 september kon rekenen op veel belangstelling! Er was veel informatie over de participatie, de aanleg van de Veldpost én de nieuwe wijk Park Quatrebras. Heeft u nog vragen over de gebiedsontwikkeling? Kijk dan op onze vragen pagina of mail ons via badhoevedorp@haarlemmermeer.nl
 
Waterpartij Park Quatrebras
De nieuwe waterpartij in Park Quatrebras krijgt al aardig vorm. Voordat we het oude water dempen zet een gespecialiseerd bedrijf de vissen over. Leuk weetje: het zand dat we gebruiken voor het dempen is afkomstig van de oude A9. Lees meer.
 
 
Volop ideeën voor centrumgebied

 
De leden van de begeleidingsgroep voor het centrumgebied van Badhoevedorp zitten boordevol ideeën. Dit bleek tijdens hun tweede bijeenkomst op 9 oktober. Aan de hand van moodboards lichtten de leden hun ideeën voor het ideale centrum toe. Ook meedenken?
 
Laatste verbindingsboog geopend

 
Op 30 september is de laatste verbindingsboog van de omlegging A9 bij knooppunt Badhoevedorp geopend! Het gaat om de verbinding van de A4 vanuit Schiphol en de A9 richting Haarlem.
 
Facebookpagina Rijkswaterstaat A9
Er is nu ook een Facebookpagina van Rijkswaterstaat met updates over de werkzaamheden aan de A9 Badhoevedorp en u kunt hier vragen stellen. U kunt deze pagina volgen via Facebook.com/Rijkswaterstaat-omlegging-A9-Badhoevedorp