Maart 2015
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de gemeente Haarlemmermeer en bevat informatie over het project Nassaupark. 
 
De woningbouw op Nassaupark wordt ontwikkeld volgens het principe Particulier Opdrachtgeverschap: zelf uw huis (laten) bouwen op een unieke, parkachtige plek in Hoofddorp.
 
Informatie over Nassaupark:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Verkaveling van plot 1 en 4
Zoals u weet, hebben we vorig jaar een enquête gehouden onder mogelijke bewoners van Nassaupark. Dat leverde veel informatie op over de woonwensen. Op basis van de uitkomsten van de enquête en een marktonderzoek is voor plot 1 en 4 een verkaveling gemaakt. Klik hier voor de verkaveling. Voor de overige plotten is er nog geen verkaveling beschikbaar. Die worden pas gemaakt na de verkoop van plot 1 en 4. We kijken dan opnieuw naar de wensen, zodat we ook voor de overige plotten weten waar vraag naar is. Voor de plotten 1 en 4 is er een verkaveling beschikbaar met de juiste afmetingen per kavel.
 
Kavelpaspoorten
Per kavel wordt een kavelpaspoort gemaakt, waarin de regels en voorwaarden voor het desbetreffende kavel zijn beschreven. Zo kunt u precies zien wat de maximale bouwoppervlakte per kavel is en wat de architectonische voorwaarden zijn. We verwachten dat de paspoorten in het tweede kwartaal van 2015 klaar zijn. Uiteraard houden we u op de hoogte via de nieuwsbrief, de website en de Facebook-pagina.
 
Globale planning
De voorlopige planning voor de werkzaamheden aan en op Nassaupark ziet er als volgt uit:
- 2e kwartaal 2015: vaststellen bestemmingsplan
- 2e kwartaal 2015: kavelpaspoorten gereed
- 2e/3e kwartaal 2015: start bouwrijp maken plot 1 en 4
- voor zomervakantie 2015: start verkoop kavels
 
Bestemmingsplan vastgesteld door
B en W
Op 10 februari 2015 is het Raadsvoorstel door het college van B en W vastgesteld. De volgende stap is de gemeenteraad. Lees meer.
 
Een eigen huis bouwen
Het was puur toeval dat Dim Krauwer wist dat je zelf een huis kon bouwen op Rieteiland-Oost in IJburg, Amsterdam. Nu woont hij in een prachtig huis. ‘Een pad met kuilen, maar wij hebben mazzel gehad.’ Lees meer.
 
Zelf bouwen? Denk dan hieraan!
Zelf een huis bouwen is geen sinecure. Tips & tricks vindt u hier. Lees meer.
 
De meest gestelde vragen
Worden bij een rijtjeswoning alle woningen in één keer gebouwd? Kan ik me al inschrijven voor een kavel? Mag ik ook twee panden op één kavel bouwen? We hebben voor u de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. U vindt ze hier. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Vraag het ons op Facebook! Of neem contact op. Wij staan u graag te woord. Bellen kan naar 0900 – 1852, mailen kan naar nassaupark@haarlemmermeer.nl
 

Like onze Facebook-pagina, dan blijft u helemaal up-to-date.
 
Heeft u vragen, neem dan contact op met de projectmanager van de gemeente, mevrouw Saliha Azouagh.