Augustus 2018
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Reageer op het Stedenbouwkundig Ontwerp Centrum
Het concept van het definitief Stedenbouwkundig Ontwerp (DSO) voor het centrumgebied Badhoevedorp is klaar.Het college heeft dit ontwerp voor inspraak vrijgegeven. Van 20 augustus tot en met 23 september kan iedereen een reactie op het ontwerp geven. Het plan is vanaf nu online en op een aantal locaties in te zien. Dat is in het dorpshuis, het servicecentrum in Halfweg en het raadhuis in Hoofddorp. Bekijk het DSO en reageer!
 
 
Sloop viaduct Kamerlingh Onneslaan

 
Aannemer CBB is hard op weg de oude A9 te ontmantelen. Na 20 augustus starten de voorbereidingen voor de sloop van het allerlaatste viaduct van de oude A9: het viaduct over de Kamerlingh Onneslaan. De  Sloterweg is sinds kort weer open en de sloop van het viaduct over de Hoofdvaart is begin september klaar. Meer informatie over de sloop aan de Kamerlingh Onneslaan.
 
Informatieavond Sloterbrug
De samenwerking tussen Amsterdam en Haarlemmermeer voor de vervanging van de Sloterbrug is vastgelegd. Het is nu tijd om in gesprek te gaan met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Dit doet het projectteam op woensdag 19 september tijdens de eerste informatiebijeenkomst. Komt u ook? Graag vooraf aanmelden. Lees meer.
 
 
Informatiemarkt 15 september!

 
Zet het alvast in de agenda: de informatiemarkt Badhoevedorp is dit najaar op zaterdagmiddag 15 september! Tijdens de informatiemarkt van 13.00 tot 16.00 uur wordt in het dorpshuis aan de Snelliuslaan meer verteld over het nieuwe centrum en het tijdelijk gebruik van de oude A9. U kunt bijpraten met het projectteam en de animatie van het "nieuwe" Badhoevedorp bekijken! Er is voor de kinderen ook weer genoeg te beleven! Lees meer.